Продуцентът на Netflix“ Александра Каноса е подала документи в съда

...
Продуцентът на Netflix“ Александра Каноса е подала документи в съда
Коментари Харесай

Внесоха обвинения срещу Уейнстийн за постоянно сексуално насилие


Продуцентът на „ Netflix “ Александра Каноса е подала документи в съда в Ню Йорк, обвиняващи опозорения към този момент холивудски магнат Харви Уейнстийн в обезчестяване, полово посягане и вербално оскърбление за интервал от пет години.

Александра Каноса, в началото подаде тъжба през декември за 10 милиона $ против 66-годишния татко на пет деца. Но тази седмица тя внесе спомагателни елементи към повдигнатото обвиняване.

В подадените документи тя упреква Уейнстийн в "непрекъснати закани “, че в случай че не се поддаде на желанието му за сексуален контакт, тя ще изгуби работата си и няма да остане повече в развлекателния бизнес. По-нататък те съдържат информация за неведнъж полово принуждение сред 2010 година и 2015 година Тя упреква също и отдадените във всичко това чиновници на "Weinstein Company", които "знаят или е трябвало да знаят" за държанието на Харви Уейстийн и не са подхванали дейности за ограничение на такава активност “.

Уейнстийн отхвърли всички обвинявания, които са към този момент повече от 100. Той съобщи и че в никакъв случай не е заплашвал дами поради отхвърли им за полов контакт. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР