Продуцентът на Господари на ефира Джуди Халваджиян получи златен скункс,

...
Продуцентът на Господари на ефира Джуди Халваджиян получи златен скункс,
Коментари Харесай

Скункс на всеки километър или защо Халваджиян проговори като политик

Продуцентът на " Господари на ефира " Джуди Халваджиян получи златен скункс, а както заяви с превъзбуден звук Димитър Рачков " екипът я е решил " тая работа. Един тип Джуди си стои в кабинета и бам - без да има и най-малка концепция, това изобщо не е обсъжданo с него - в кабинета влиза Боби Ваклинов и пита " Сещаш ли се за какво съм тук ". Сещаме се Боби. Защото антикризисният PR на " Господарите " се оля и задмина по гафовост грешката на Димитър Върбанов. Скунксът, емблемата на предаването, стана малко като медал " Стара планина " - на който пристигна, както пристигна. Каква е концепцията да го дадат на всички по оста на абсурда? Ето каква: с цел да се поразмие виновността, да се каже абе той по този начин, и ние по този начин, а общото чувство да бъде, че " всеки е на места отговорен, по мъничко, да разбием скалата на казуса на дребни камъчета и да се замерим с тях като децата пред блока, тъй като като са дребни не боли ".
Но какво видяхме от Халваджиян? Някакви доста странни фрази. Например това: " Отговорност се поема освен за хубавите неща, само че и за неприятните ". Първо, в този момент слушам да се поема отговорност за хубави неща - свършиш нещо положително, след това застанеш почтено, изпъчиш се и казваш - поемам отговорност за тая хубавата работа, дето я направих! И второ, тънкият намек евентуално е: " Всичко с предаването е прелестно, ние години наред вършим страхотни неща, в този момент се случи нещо неприятно, и аз съм юначага и ще си поема отговорността ".
Супер, Джуди. Обаче гледай какво сподели след това. Че му е писнало от политици, които в никакъв случай не поемат отговорност, единствено си трансферират топката и не могат да споделят " аз съм отговорен ". Така е, и на нас ни е писнало. И всичко щеше да доста гот, в случай че след това не беше добавил следното изречение: че в интернет имало доста ненавист против " Господари на ефира ", тъй като поради борбите им за правдивост " сме си спечелили много врагове, на които в този момент им е паднало да се развихрят ". А това изречение е таман от инвентара на политиците. То е Бойковото " троловете на Българска социалистическа партия ме ненавиждат ", взето е назаем непосредствено от реториката на политическа конференция, когато всичко, което можеш да кажеш в отбрана е " против мен се води вражеска акция ". Изглежда придобие ли човек власт и въздействие - без значение дали е водач на партия или продуцент на рейтингово предаване - стартира да приказва на еднакъв език. Впрочем линчуваният от вас Димитър Върбанов реагира доста по-достойно при приемането на скункса, макар, че Ваклинов изобщо не го жалеше по този начин, както пожали шефа си. За Джуди това беше " да ти е обеца на ухото, шефе ". За Върбанов: " сори, само че си прецакан вечно, че около това прецака и нас ".
Карай да върви.
Поне на тоя абсурден декор изкуствеността на Рачков и Игнатова не прави към този момент чак такова усещане.

Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР