Продуцентът на Фермата Андрей Арнаудов и сценаристът Мирон Крумов гостуват

...
Продуцентът на Фермата Андрей Арнаудов и сценаристът Мирон Крумов гостуват
Коментари Харесай

Андрей Арнаудов: Никога не съм продавал гласа си

Продуцентът на " Фермата " Андрей Арнаудов и сценаристът Мирон Крумов гостуват в специфичното изборно студио на bTV. Иван Христов, който също е продуцент на " Фермата ", е в болница с коронавирус, само че все пак е дал своя вот.

" Никога не съм продавал гласа си! " - споделя Андрей. Той споделя, че постоянно познава резултатите от изборите и по този начин печели басове с другари.

" Посланието за пазаруването и продаването на гласове обаче някои българи го схващат като закононарушение единствено в случай че ги заловен " - разяснява тематиката Мирон.

И съгласно двамата човек може да сбъдва фантазиите си в България, само че зависи какви тъкмо са тези фантазиите.

" Би трябвало щастието и триумфите на всеки човек да са въпрос на персонални качества. А политиката би трябвало единствено да сътвори избрани правила " - безапелационен е Андрей Арнаудов.

Според сценариста на " Фермата " пък множеството хора са склонни да се борят за по-предметни тласъци, като цени на бензина или налози.

" Имаме още да учим за това да си отстояваме идеалите. Гласуването е наложително и в случай че не идеш 3 пъти да гласуваш, си губиш правото. А е неуместно човек да го загуби единствено тъй като не го интересува. "

Андрей обобщава, че България е хубаво място за живеене, не поради страната, а поради връзките сред хората: " Ние сме едно от готините места, където можеш да седнеш и да изпиеш една ракия с приятелите си. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР