Продуцентът на Бохемска рапсодия, носител на Оскар, подготвя заснемането на

...
Продуцентът на Бохемска рапсодия, носител на Оскар, подготвя заснемането на
Коментари Харесай

Снимат биографичен филм за Майкъл Джексън

Продуцентът на " Бохемска рапсодия ", притежател на " Оскар ", приготвя снимането на биографичен филм за Майкъл Джексън, заяви Евронюз.

Към Греъм Кинг, основал наградения с " Оскар " филм за живота на фронтмена на " Куийн " Фреди Меркюри, ще се причисли Джон Логан, който написа сюжета за епичния " Гладиатор " от 90-те години.

Lionsgate, които ще популяризират кино лентата, обявиха, че това ще даде " изчерпателен портрет на комплицирано устроена персона, трансформирала се в Краля на попа " и ще съживи " най-емблематичните му осъществявания ". Филмът дава обещание да надникне в креативния свят на изпълнителя на " Трилър " и ще се възползва от възхода в рентабилността на Джексън след поредност от правосъдни победи, които сложиха завършек на съществени правни рецесии.

Неотдавнашният интерес към името на Джексън включва неотдавна стартиралия мюзикъл на Бродуей " MJ: The Musical ", както и документалния филм на Lifetime за Джанет Джексън, наименуван " Janet ".

Какви са правните проблеми на Майкъл Джексън?

Документалният филм на HBO от 2019 година " Да напуснеш Невърленд " повдигна отначало обвиняванията в тормоз на деца. Някога спрените правосъдни каузи, заведени от двамата мъже, включени в него, бяха съживени от измененията в закона. Исковете на двамата обвинители бяха отхвърлени. Беше реализирана оправдателна присъда по време на процеса за тормоз над деца през 2005 година

Какво знаем за кино лентата до момента?

През последните 11 години имуществото на Джексън е донесло доходи в размер на 2,5 милиарда $, а Джексън остава най-добре печелещата умряла звезда за всяка година след гибелта си на 50-годишна възраст.

Малко други неща са разкрити за кино лентата, а режисьорът или актьорският състав не са оповестени, само че имената, които стоят зад него, подсказват, че погледите са ориентирани към капацитет за награди. Логан и Греъм получиха номинации за " Оскар " за предходното си съдействие в " Авиаторът ".

" За първи път се срещнах със семейство Джексън през 1981 година и за мен е чест да пренеса тяхното завещание на огромния екран ", споделя Кинг в изказване.

Майката на Джексън, Катрин Джексън, също съобщи в изказване: " Като семейство за нас е чест историята на живота ни да оживее на огромния екран. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР