Продуцентът Магърдич Халваджиян избухна с гневен пост във Фейсбук. Шефът

...
Продуцентът Магърдич Халваджиян избухна с гневен пост във Фейсбук. Шефът
Коментари Харесай

Маги Халваджиян взриви мрежата с пост за пияниците и пушачите

Продуцентът Магърдич Халваджиян избухна с ядосан пост във Facebook. Шефът на "Като две капки вода " е гневен поради обстоятелството, че пиещите хора имат право на свободен избор, а пушещите не.

Халваджиян е прикачил и скандално видео на извънредно пияни дами към текста си. Ето какво написа той без редакторска интервенция:

"Разбирам доста добре за какво се ядосва жена ми! Отнемат ти правото на свободен избор под предтекст,че се грижат за теб! И са способни на всичко! Дори да лъжат и да основават подправени вести! Явно имат вяра,че задачата оправдава средствата! Както всички добре знаем пътя към пъкъла е застлан с положителни планове! Произвеждат цигари, само че не разрешават пушенето! Продават цигари, само че не разрешават рекламирането! Все повече позволяват марихуаната, само че от ден на ден не разрешават цигарите! Чиста проба двуличие и измама! След като " България без пушек " създаде и популяризира Фалшивата вест, че Депутат е запалил билборд с реклама на цигари ми СВЕТНА! Вече няма правила! Можем да вършим всичко в името на задачите си! И Хитлер и Сталин, а и всеки един актуален деспот прави тъкмо това! Под предтекст, че работи за положителното на всички и за светлото бъдеще лишава първо правото на свободен избор, след това цялата независимост а най-после те ликвидира, в случай че не си склонен с него! Защо по дяволите не основат " България без алкохол "? Ще се изумите каква е статистиката! Под въздействие на алкохола хората вършат безумни неща( виж видеото ). Да не приказваме за алкохолизма и цирозата! Защо пиещите имат право на свободен избор а пушещите не? Двоен критерий? Лицемерие? Интереси? Отговора който са измислили е елементарен: Пушачите тровят близките, а пияниците убиват единствено себе си! И двете неща не са правилни! Щетите, които нанася алкохола на човечеството са Невъобразими! Трудно се побират в каквато и да е статистика! Виждате следствията всеки ден към вас! Не споделям, че пушенето е потребно! Казвам единствено,че тоталните забрани прецакват нещата Тотално! Сухия закон В Съединени американски щати роди мафията! Какво ли ще роди тоталната възбрана и реклама на цигари? Когато прецакваш нечия независимост би трябвало да си подготвен за следствията! FREEDOM!!! ".



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР