Продуцентът Магърдич Халваджиян и част от екипа на спряното телевизионно

...
Продуцентът Магърдич Халваджиян и част от екипа на спряното телевизионно
Коментари Харесай

Халваджиян се влива в партията на Слави?! - slava.bg

Продуцентът Магърдич Халваджиян и част от екипа на спряното телевизионно шоу „ Господари на ефира” ще се причислят към новия политически план на Слави Трифонов. Този натруфен слух обикаля от няколко дни София.

В началото на седмицата Слави и дългокосия арменец изненадващо се сдобриха, откакто години наред водиха война от синия екран, разменяха си просташки обиди посредством скечове и дори си водеха правосъдни каузи. В понеделник обаче Магърдич изпрати на крайници в предаването на Дългия по кабеларката „ 7/8” един от доверените си водещи и шоумени – Димитър Рачков, а до момента в който бургаския шут гостуваше в шоуто, самия Халваджиян се включи по телефона, с цел да се сдобри обществено със остарелия си зложелател Трифонов.

Близки до Слави разкриват, че учиндолецът е в основата на помиряването с Магърдич, като от началото на годината двамата провели няколко среши между тях. Сред обсъжданите тематики било присъединяване на Халваджиян в политическия план на Трифонов. Магърдич приел поканата на Дългия да участва на повторното учредително заседание на партията му, само че към момента не бил дал безапелационен отговор дали очевидно ще се обявява като съидейник на Слави. Притесненията на Магърдич били свързани с бизнеса му на продуцент. Арменецът се тормозил, че в случай че стане партиен член на „ Няма подобен народ” и взе участие в управителния състав на партията, можело да остане без излъчвания в народен ефир. Подобна бе ориста на Росен Петров преди години, който бе заставен да напусне Би Ти Ви, откакто се причисли към политическия план на Николай Бареков.

Миналото лято Слави Трифонов самичък постави завършек на едноименното си шоуто в ефира на Би Ти Ви след 19 години, а по-късно учреди партията си „ Няма такава държава”. Наскоро обаче съдът дефинитивно отхвърли да записва партията поради нарушаване на закона, обвързвано с логото и името на партията. Така Дългия е заставен наново да учреди партията, която ще носи името „ Има подобен народ”. Учредителното заседание ще се организира на 16 февруари в софийската зала „ Рейнбоу плаза”. Тогава сигурно ще стане ясно дали Магърдич ще участва единствено като посетител, или ще взе участие интензивно в партийното строителство.

Тръгват ли „ Господарите” по „ 7/8 ТВ”?

Понеделник вечер беше знакова за българския шоубизнес. Новото вечерно шоу на Би Ти Ви, което потегли на мястото на „ Шоуто на Слави”, надалеч не бе черешката на тортата. На фона на това предаване самия Слави създаде новината на деня. Той постави завършек на войната с Маги Халваджиян, разгласи, че приключва всички правосъдни каузи против него, и пое ангажимент да взе участие без хонорар в Забраненото шоу на Рачков в най-голямата зала в България – „ Арена Армеец”. Феновете и на Слави, и на Рачков бяха на върха на щастието и към този момент молят Дългия да вземе „ Господари на ефира” в своята телевизия.

Бургазлията се оказа пръв другар в обичания артист на Трифонов – Краси Радков. Едва ли някой е повярвал, че връзката с Маги е била отвън сюжета, както беше изиграно от всички в шоуто. Но е реалност, че враждата сред две от най-влиятелните компании в родния ефир е прекъсната и това би могло да значи само, че Дългия и неговият досегашен зложелател №1 имат ясна тактика за общи дейности отсега нататък.

Още преди месеци се заприказва, че Слави бил подготвен да прибере „ Господари на ефира” в новата си телевизия, откакто продуцентът Джуди Халваджиян не съумя да продаде шоуто нито на Нова, която го спря, нито на Би Ти Ви, която отхвърля да работи с арменците, нито на Българска национална телевизия, където в последно време няма бюджет за нищо. Предаването мина в интернет, само че не може да се похвали с кой знае какви триумфи. За сметка на това Слави има остра потребност от нещо, което да притегли зрителска маса, а почитателите на „ Господарите”, въпреки да нямат табиет да го наблюдават в интернет, към момента го чакат по малкия екран.

Нищо чудно скоро шоуто да бъде възродено тъкмо по 7/8 ТВ.

Най-вероятно Слави и Маги са се съюзили не поради остарялото си другарство, за което бяха не запомнили в продължение на 15 години, а поради общия си зложелател – Би Ти Ви. Първият беснее, че му се е наложило да напусне най-голямата телевизия в България, а вторият, който също преди време напусна със скандал, по този начин и не съумя да се наложи като продуцент на новото вечерно шоу – позиция, за която се смяташе, че му е сигурна.

Сега шоуменът от Учиндол недоволства, че малкия екран за 20 години, в които е работил в нея, не е пуснала и един афиш, с цел да му популяризира шоуто. Докато наследникът му в Би Ти Ви се радват на рекламна акция, каквато рядко се прави в родния шоубизнес. Двамата продуценти си „ чукнаха” среща пред Би Ти Ви, с цел да пият от „ евтиното” кафе, написа "Уикенд ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР