Продуцентът и водещ на Фермата Андрей Арнаудов чистосърдечно обяви самия

...
Продуцентът и водещ на Фермата Андрей Арнаудов чистосърдечно обяви самия
Коментари Харесай

Андрей от „Фермата” призна: Аз съм мъж под чехъл!

Продуцентът и водещ на „ Фермата ” Андрей Арнаудов чистосърдечно разгласи самия себе си за мъж под чехъл. „ Слушам госпожата и пребивавам прелестно ”, показа той в предаването „ Преди обед ” по Би Ти Ви. Половинката му Емануела обаче се оплака, че хвърлял върху нея цялата отговорност за решенията, които касаят фамилията, и за развъждането на сина им Васко.
В работата си Андрей е звезда, предприемач и началник на много хора, само че в персоналния живот за всичко слушал жена си Емануела Толева. Продуцентът изяснява, че на нейната житейска мъдрост и рационални решения се гради целият им благополучен фамилен живот. „ От опит знам – госпожата постоянно е права! ”, сподели Арнаудов, който тази седмица е коментатор в „ Преди обед ” дружно със своята „ приятелка в живота ”, както назовава жена си. Продуцентът без разногласия се съгласява, че всички решения, които взима във връзка с дома и фамилията си, са неправилни, за разлика от тези на Емануела. Така да вземем за пример той бил сигурен, че както и да облече сина им, няма да е уместно, и каквото и да му даде за ястие, ще е нездравословно. Затова предпочитал да даде на майка му тези грижи. Емануела казвала какво да се прави у дома, той единствено слушал и изпълнявал.

Половинката обаче не била удовлетворена от това свръхнатоварване с доверието на мъжа си. Тя се оплаква, че Андрей постоянно бащата се оправдавал с нея пред 5-годишния им наследник, когато желал да му откаже нещо. Вместо да каже: „ Не! ”, той казвал: „ Мама не дава ”. Когато да вземем за пример детето желало бонбон, Андрей с печален звук му обявявал: „ Не може, мама не дава, ще се сърди! ”. „ Чувам го от другата стая и не мога да допускам, че дава отговор от мое име, без да ме е питал ”, ядосва се Толева. Продуцентът обаче е безапелационен, че споделя истината – самият той по принцип нямал нищо срещу бонбоните, само че знаел, че половинката му ги лимитира. „ В последна сметка, като дръпнеш чертата, се оказва, че отново чувам жена си ”, обобщава тв водещият.

Говори се обаче, че в реалност той надалеч не бил чак толкоз отстъпчив, колкото твърди. Понеже напрежението в работата му идвало допълнително, у дома бил много раздразним. Бил подготвен да избухне за най-малкото нещо, а Емануела не му оставала длъжна. Така че фамилните кавги били постоянно срещано събитие в артистичното семейство. Те обаче затихвали със същата експедитивност, с която избухвали. Андрей и Емануела признават това, наричайки фамилията си „ италианско ” – всекидневието им било бурно и цялостно със разногласия, само че и с доста обич.

Двамата са дружно от 7 години. Запознават се край кварталните кофи за отпадък и месец по-късно към този момент живеят под един покрив, а по едно и също време с това работят дружно в предаванията, които Арнаудов продуцира дружно с бизнес колегата си Иван Христов. През 2018-а се ражда синът им Васил, кръстен на умрелия татко на Андрей – огромният диригент Васил Арнаудов. Родителите настояват, че не са амбициозни по отношение на ранното развиване на детето си. Единственото, което е значимо за тях, е то да бъде щастливо.

Деси Стоянова разгласи продуцента за пияч

Водещата на „ Преди обед ” Деси Стоянова разгласи Андрей Арнаудов за пияч, без даже да осъзнае какво е споделила. Това стана в понеделник, когато журналистката трябваше да показа седмичните коментатори в предаването – продуцента и жена му Емануела. Тя прочете машинално визитката, която екипът й беше подготвил. Текстът завършваше с думите „ Той е работохолик, а тя – перфекционист ”. Деси обаче направи лапсус, който разсмя и екипа, и двамата коментатори, и феновете пред екраните. Вместо „ работохолик ” тя сподели „ пияч ” с извънредно жизнен и церемониален звук.

Явно изобщо не разсъждаваше над това, което приказва. Партньорът й Петър Дочев обаче се сети, че нещо не е наред. „ Мисля, че той не е пияч, а работохолик ”, сподели той на Деси, която в първия миг изобщо не схвана защо й приказва. Явно са й обяснили в слушалката, защото след няколко секунди съумя да влезе в час. През това време Андрей и Емануела пък влязоха в студиото, заливайки се от смях.

„ Аз на „ пияч ” не мога да се обидя! ”, отсече Арнаудов. И изясни, че след дълги години процедура с чашката може да каже, че няма предразположеност да е пияч, което е болестно положение, само че пък в по-младите си и луди години е бил „ прелестен алкохолик ”. Много от дълго време обаче се бил „ пенсионирал ” във връзка с алкохола.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР