Продукцията за деца Музичко“ на Държавна опера - Стара Загора,

...
Продукцията за деца Музичко“ на Държавна опера - Стара Загора,
Коментари Харесай

Музичко на Старозагорската опера гостува на детската градина в Хан Аспарухово

Продукцията за деца „ Музичко “ на Държавна опера - Стара Загора, гостува на децата от  Детска градина (ДГ) " Незабравка " в с. Хан Аспарухово на християнския празник Зачатие на Света Анна през вчерашния ден. Поканата за гостуването е от шефа Донка Стоилова.

С " Музичко " стартира Седмица на четенето   в детското заведение, в която на посетители при малчуганите през вчерашния ден бяха и възпитаниците на Основно учебно заведение (ОУ) " Св. Св.Кирил и Методий “ в селото. На децата от " Незабравка " през седмицата ще четат членовете на пенсионерския клуб . Тяхното посещение е наречено в „ Баба приказки реди... “, а от детското заведение и са приготвили специфична камина, край която да седнат скъпите посетители. На малчуганите ще четат и кметът на селото Петко Петков, и родители на децата, които ще гостуват тази седмица на учебното заведение в Хан Аспарухово.

В ДГ „ Незабравка “ има 53 деца в две групи , а в детското заведение се работи по три забавни плана. Единият е по Национална стратегия „ Активност в приобщаването в системата на предучилищното образование “ , вторият - „ Приказка до безкрайност “, се реализира взаимно с читалището. Третият е „ Училищен плод и учебно мляко “. В градината работи и Клуб „ Сръчни ръце “ , в който деца и родители дружно основават красиви произведения.

На вчерашния празник в " Незабравка " гостуваха шефове на градини от Стара Загора и основният специалист по образованието на община Стара Загора Десислава Нанева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР