Продуктовата гама ATX съвместими компютърни захранвания SilverStone Essential съвсем скоро

...
Продуктовата гама ATX съвместими компютърни захранвания SilverStone Essential съвсем скоро
Коментари Харесай

SilverStone анонсира три златни компютърни захранвания Essential

Продуктовата гама ATX съвместими компютърни зареждания SilverStone Essential напълно скоро ще се добави с моделите ET550-HG, ET650-HG и ET750-HG.
И трите устройства имат документ за енергийна успеваемост 80 Plus Gold (коефициент на потребно деяние най-малко 88%), отчасти модулна система за включване на кабелите и както се вижда от наименованията, мощ надлежно 550, 650 и 750 W.



Новите зареждания обезпечават на 12 волтовата шина мощ на тока от 45 до 62 А според от модела и разполагат със отбрана от късо съединяване, претоварване по ток и мощ, пресилване и прегряване. Габаритните размери на устройствата са 160 х 150 х 86 милиметра.



Една от основните особености на новите зареждания е потреблението на напълно спокоен 140 милиметров вентилатор с автоматизирано контролиране скоростта на въртене. Консумацията на вентилатора е напълно дребна, а равнището на неговия звук не надвишава 18 децибела.

Продажбите на компютърните зареждания SilverStone Essential ET550-HG, ET650-HG и ET750-HG стартират до края на месец декември, а в анонса целесъобразната цена не бе оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР