Продуктите са нещо повече от храна: те движат икономики, променят

...
Продуктите са нещо повече от храна: те движат икономики, променят
Коментари Харесай

Omnivore - ново кулинарно пиршество с Рене Реджепи по Apple TV+

" Продуктите са освен това от храна: те движат стопански системи, трансформират политиката, разкриват скритите истини за това кои сме и накъде отиваме ", споделя Рене Реджепи - готвачът-звезда зад най-хубавия ресторант в света noma.
 noma, Рене Реджепи и новината за затварянето на един от най-хубавите заведения за хранене в света
Защо затваря най-хубавият ресторант в света

Историята на noma продължава по различен метод

Noma може и да спря да работи като обичаен ресторант в Копенхаген, по тази причина пък Реджепи - прекарал огромна част от детството си в Тетово, Северна Македония - има опция да доближи до много по-голяма публика от клиентите си.

Защото от 19 юли по Apple TV+ ще бъде налична за гледане документалната поредност Omnivore, основана по негова концепция. Изпълнителен продуцент пък е Мат Гулдинг, работил с Антъни Бурдейн по Parts Unknown.

ще тръгнат по пътя на осем от най-популярните артикули в кухните по целия свят: банани, люти чушки, кафе, царевица, свинско месо, ориз, сол и риба звук. По следите на историята им Реджепи ще обиколи 17 страни на пет континента.

" Често одобряваме храната за даденост и забравяме какъв брой е значима за нас. Става дума за повече от нормално оцеляване. Защото посредством храната поемаме и просвета. Храната ни прави това, което сме ", разяснява Рене Реджепи пред Gourmet Traveller.

Omnivore e от 19 юли в Apple TV+.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР