Продуктите, представени в тази статия, са от марки, които се

...
Продуктите, представени в тази статия, са от марки, които се
Коментари Харесай

Това съм аз… Сега звездата Брандън Делсид споделя как да подготвите сватбата и да подобрите външния си вид на гостите

Продуктите, показани в тази публикация, са от марки, които се оферират в NBCUniversal Checkout Marketplace. Ако закупите нещо посредством нашите връзки, ние получаваме комисионна.

Ако занапред навлизате в ослепителния свят на сватбите, може да ви помогне да вземете намеци от сензационния жанр на артиста Брандън Делсид в This Is Me... Сега: Любовна история, най-новият Prime Video Original с присъединяване на Дженифър Лопес. Във филмовия мюзикъл той играе стилния (и забавен) най-хубав другар на артиста от " Can't Get Enough ".

Размишлявайки върху пътуването на ЛГБТК+, латиноамериканския артист от Фресно, Калифорния, до шерването на подиуми с Джей Ло на огромния екран, Делсид си спомня: „ Изявих този миг като необичайно дете в Калифорния, готово да един ден споделете сцената с една от най-трудолюбивите дами в Холивуд. "

" Да изиграя една от най-хубавите й приятелки беше толкоз епично и се усещах като на майсторски клас, когато правехме подиуми. Тя в действителност беше като приказна кръстница “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР