Продуктите, които сме изброили по-долу, попадат сред най-полезните храни, с

...
Продуктите, които сме изброили по-долу, попадат сред най-полезните храни, с
Коментари Харесай

На какви храни да заложим за по-ефективно изгаряне на мазнините

Продуктите, които сме изброили по-долу, попадат измежду най-полезните храни, благодарение на които освен ще съумеете да редуцирате тежестта си, само че и ще бъдете доста по-жизнени, щастливи и удовлетворени от постигнатите резултати. Включвайки ги в здравословната си хранителна стратегия за намаляване, процесът по изгаряне на подкожните мазнини ще протича по-бързо, в сравнение с вероятно сте очаквали!
Риба

Осигурява омега-3 мастни киселини и е страховит източник на висококачествени протеини. Освен това, рибата е с ниско наличие на мазнини и холестерол, което я прави страховит асистент за задачите на отслабването.
Яйца

Домашните яйца биват най-хубавият избор, върху който бихте могли изобщо да се спрете. В тях има висока централизация на витамин А, витамин Е, витамин В12 и други.
Сладки картофи

Богат източник на минерали, витамин А, С и Е.
Плодове

Пресните и сушените плодове са освен чудесни заместители на захарта, само че и спомагат в големи степени за изгарянето на мазнините. Ако желаете да разнообразите в прочут смисъл ежедневното си меню, заложете на по-екзотичните плодове като манго, авокадо, ананас, сушена папая, фурми и по този начин нататък.
Зърнени храни

Овесената каша е образец за такава храна, която спомага в обилни степени битката с наднорменото тегло. Редовната консумация на овесени ядки с кисело мляко, бидейки една извънредно добра концепция за пълностоен старт на деня, спомага за поддържане на здравословни равнища на холестерола в кръвта.
Варива

Пълноценни източници на зеленчукови белтъци, които са небогати откъм наличие на мазнини. Обогатете ежеседмичното си меню с леща, зелен и остарял боб и грах, с цел да съдействате за по-бързо стопяване на подкожните мастни формирания!
Зеленчуци

Пример за извънредно потребни зеленчуци, които е целесъобразно да включите в менюто си, са алабашът, цикорията и китайското зеле.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР