Продавачка в магазин за фуражи в първомайското село Градина стана

...
Продавачка в магазин за фуражи в първомайското село Градина стана
Коментари Харесай

Мегсън от село Градина разсмива 320 000 в социалните мрежи

Продавачка в магазин за фуражи в първомайското село Градина стана фаворитка на българския интернет. 22-годишната Миглена Трендафилова- Мегсън има близо 320 000 почитатели в обществените мрежи, които забавлява с видеа и скечове.

" Всичко стартира, когато започнах да " измъчвам " косата си ", изясни пред " Марица " младата жена. По Великден решила да я боядиса с останалите бои за яйца. Първите клипове пуска през март тази година и за малко време става една от най-известните измежду родните влогъри.



Доскоро заснемала скечовете си с телефон върху подредени един върху различен кашони, защото нямала кръг светлина.

Всъщност, аз не знам за какво хората гледат видеата ми, споделя с усмивка тя. И признава, че не се усеща известна, макар че има толкоз огромна публика. Обяснява, че се усеща елементарен човек и позволява, че хората я гледат, тъй като

страстите й във видеата са същински, а сниманото шантаво и занимателно.

Мегсън има почитатели из цяла България. Някои от тях даже пътуват от най-отдалечените места на страната до магазина в Градина, с цел да се видят с нея онлайн. Преди дни момиче пристигнало от другия завършек на страната, само че не я разкрило и оставило за нея подарък - модерните скринчета (ластици) за коса.



22-годишната Миглена е родена в Първомай, само че сега живее в близкото село Градина, откакто се сгодили с приятеля й. В Англия приключила приблизително учебно заведение, почнала да учи висше със компетентност " Бизнес, стопанска система и социология ", само че била принудена да прекъсне по здравословни аргументи.

През 2016 година се прибрала от Острова, работила е у нас и като сервитьорка.

Споделя, че най-труднопостижимото нещо е щастието. Разказва, че имала тежко детство поради жестоките насмешки на децата, че е пълничка. Спряло обаче да й пука и се почувствала щастлива, когато почнала да снима смешните видея, които пуска в тик-ток и ютуб. И през днешния ден получава освен приятни мнения под сниманото, само че и доста обидни.

" Който не ме харесва, да не ме гледа ", отсича Мегсън. Категорична е, че в действителност мнението на другите не я визира. Чувства се толкоз добре, че преди време даже излязла с пижама до близката бензиностанция. Разбира се, доста са и харесванията, които получава. Едно от най-приятните неща за нея е, когато някой й благодари, че е съумяла да го усмихне.



Разказва, че не е суетна, макар че множеството й от сниманите клипчета са свързани с разнообразни козметични неща за коса, изяснява любимката в интернет.

" Непрекъснато опитвам разнообразни неща за коса и постоянно се получава нещо като че съм блъсната от камион ", смее се Мегсън.

Не знае по какъв начин ще се развива в бъдеще и какво ще прави с многочислената си аудитория. Важното е да я забавлява от сърце.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР