Продавачка на пазар в Белград нокаутира полицай при опит за

...
Продавачка на пазар в Белград нокаутира полицай при опит за
Коментари Харесай

Продавачка нокаутира полицайка на сръбски пазар

Продавачка на пазар в Белград нокаутира служител на реда при опит за изземване на контрабандни артикули , оповестява електронното издание на сръбския вестник Kurir, представено от.

От редакцията споделят видео, на което се вижда по какъв начин ядосаната продавачка удря полицейския чиновник – Алиса Меметович, след което бяга. По-късно обаче е била хваната и откарана в ареста, а потърпевшата – в болница.



„ Бруталната офанзива е осъществена малко преди обяд. Кадри, оповестени в обществените медии, потвърждават, че Алис е била пребита на пазара, до момента в който изпълнявала служебния си дълг “ , написа изданието.

„ Полицаят и неговите сътрудници обикаляха пазара. Продавачката имаше куфар, цялостен с неща, които планираше да продаде. Инцидентът беше предшестван от спор сред двете, защото Алис настояваше да й вземе незаконните артикули. Продавачката се опита да избяга, само че Алис взе куфара и нещата от него изпопадаха “ , описват очевидци.

„ Двете започнаха да се бутат. В един миг ядосаната жена удари пестник на Алис в главата. Полицаят падна на земята и продавачката хукна, само че полицията скоро я арестува. Алис остана на земята, а шокираните хора, които пристигнаха на пазара, се пробваха да й оказват помощ “ , допълват очевидците.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР