„Продавачът на лавката при входа на поликлиниката в Благоевград отказа

...
„Продавачът на лавката при входа на поликлиниката в Благоевград отказа
Коментари Харесай

Майката Зоя преживя истински кошмар с продавач в Благоевград!

„ Продавачът на лавката при входа на поликлиниката в Благоевград отхвърли да даде чашка или сламка за студения чай, който купих на детето си, оправда се, че нямал да ми скапе 10 лева, и най-после не ми върна парите, като отхвърлих поръчката”, гневна се оплакала във вестник „ Струма” Зоя Кирилова, майка на 2-годишно момиченце. Ето какво разказала тя:

„ Излязохме от обзор с детето, беше жадно и купих от лавката солети и леден чай. Поисках чашка или сламка, тъй като щерка ми не може да пие от бутилката, и магазинерът ми изиска 10 стотинки. Нямах дребни и подадох 10 лева Детето към този момент плачеше, че не й давам да пие, а индивидът на лавката ми се тросна, че нямал да ми скапе, и ми върна банкнотата. Отказах покупката, подадох назад солетите и чая и си желаех 2-та лв., които бях дала за тях, само че той отхвърли да ми върне парите. Заяви ми да се жалвам където си желая, той ми е продал каквото съм поръчала.

Ядосана от грубото отношение, потърсих подпомагане от Комисията за отбрана на потребителите, само че ме препратиха към Комисията за отбрана на човешките права, които пък по този начин и не си подвигнаха телефоните, само че им изпратих имейл и се надявам да реагират.

Странно е, че на касовата записка, която ми издадоха в павилиона, не е маркиран нито един от закупените от мен продукти и всичко е под едно име „ всякакви “.

За да успокоя детето си, което към този момент пищеше, седнах в заведение на няколко крачки, при болница ПУЛС. Продавачът освен не сподели нищо, че разтварям от друго място купена стока, само че ми даде чашка без пари, тя струваше 5 ст., само че нямах дребни да му я платя.

Та става дума за това, че в случай че искаш да си общителен, го правиш и не изисква огромно изпитание да се отнасяш добре с клиентите. А че аз и околните ми ще спрем да пазарим от въпросната лавка, е повече от ясно “, безапелационна бе младата майка.

Репортер на „ Струма “ потърси мнението и на продавача, който отхвърли да каже името си, само че удостовери историята, като акцентира, че детето пищяло още преди майката да пазари от него. „ Поръча каквото желае, дал съм го. Това е. Как да й върна парите?! “, сподели мъжът, а за реакцията на сътрудника му в прилежащото заведение бе сбит „ Имали – дали “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР