Продължителността на кампаниите е до 30 април 2018 г. ЗАД

...
Продължителността на кампаниите е до 30 април 2018 г. ЗАД
Коментари Харесай

ОЗК Застраховане обяви три нови кампании

Продължителността на акциите е до 30 април 2018 година

ЗАД " ОЗК – Застраховане ” АД започва три нови акции, които са с дълготрайност до 30 април 2018 година В рамките на този интервал компанията предлага промоционални условия по " Медицинска застраховка на чужденци, пребиваващи в България ", " Финансова непоклатимост на превозвача " и за застраховки " Достъпната сигурност за дома ” и " Жилища и домашно имущество ” против Първи риск.

Кампанията " Медицинска застраховка на чужденци, пребиваващи в България " е предопределена за чужденците, които обитават краткосрочно или дълготрайно у нас или минават директно през страната. За интервала на акцията се оферират промоционални тарифни условия.

Кампанията по застраховка " Финансова непоклатимост на превозвача " е предопределена за интернационалния авто транспорт на пасажери и товари, според Наредба 11 и за вътрешния авто транспорт на пасажери и товари, според Наредба 33.

Кампанията " Моят дом " за застраховки " Достъпната сигурност за дома ” и " Жилища и домашно имущество ” против Първи риск - спомагателна отстъпка в размер на 20% от цената и без самоучастие за застраховка " Достъпната сигурност за дома ”. За застраховка " Жилища и домашно имущество ” против Първи риск застрахователят предлага на клиентите си отстъпка в размер на 20% от наградата и без самоучастие.

За повече информация за преференциални условия по акциите и за издаване на полици искащите могат да се извърнат към офисите на ЗАД " ОЗК - Застраховане ” АД, както и към сътрудниците и брокерите.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР