Продължителните атаки с дронове на Русия са нова ниска точка

...
Продължителните атаки с дронове на Русия са нова ниска точка
Коментари Харесай

Шолц : Русия е отчаяна в атаките с дронове срещу Украйна

Продължителните офанзиви с дронове на Русия са нова ниска точка във войната ѝ против Украйна, само че също по този начин са знак за отчаянието на Москва. Това съобщи немският канцлер Олаф Шолц на конференция по отношение на проекта на възобновяване на Украйна, оповестява " Ройтерс ".

Историята на самата Германия сподели, че е допустимо да се възвърне даже след опустошителна война и по тази причина е значимо да се възнамерява бъдещето на Украйна като проспериращ и либерален член на Европейския съюз и експортьор на зелена сила и високотехнологични артикули.

Тази конференция е за основаването на проект " Маршал " за 21 век, уточни Шолц на откриването на конференцията в Берлин.

Ангажиментът към Украйна като към член на Европейски Съюз е едно от най-значимите геополитически решения на нашето време, акцентира той.

Вчера Шолц съобщи, че Германия поддържа пълноправното участие на Украйна в Европейски Съюз в бъдеще и уточни, че страната би трябвало да бъде възобновена, като се вземе поради тази вероятност.

Който през днешния ден влага във възобновяване на Украйна, ще влага в страна, която ще бъде част от Европейски Съюз и от общия европейски пазар, посочи тогава немският канцлер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР