Продължихме разговорът и това, което стана ясно е, че няма

...
Продължихме разговорът и това, което стана ясно е, че няма
Коментари Харесай

Кирил Петков след срещата с БСП: Допуснах една единствена грешка

" Продължихме диалогът и това, което стана ясно е, че няма еднолично решение. Влязохме в елементи. Това сподели министър председателят в оставка Кирил Петков след срещата с Българска социалистическа партия, на която беше разисквано изгонването на 70 съветски дипломати от България, предава репорер на Sofia24.bg .

" Първият боязън, който беше пристигнал е, че аз съм взел някакво решение еднолично. Видя се, че това е почнало от месец март, в този месец има отчети, по-късно имаме съществени три отчета на ДАНС, по-късно има междуведомствена работна група в Министерство на външните работи, по-късно имаме Съвета по сигурност с безусловно всички служби. Българска социалистическа партия схванаха, че сме работили над това дълго време. Единствената неточност, която позволих аз е информационното показване на събитието. То трябваше да излезе от институциите, които са работили по тази теза, с цел да не се прави тази неверна опорка, че аз еднолично съм направил нещо ", изясни Петков.

Кирил Петков съобщи, че разговорът продължава. " Не би трябвало да изместваме най-важния фокус, който е ориентиран върху икономическото положение и антикорупционната тематика.

" Обществото се концентрира върху тези 70 дипломати и най-важните неща за България отиват на назад във времето. Много е преференциално за някой това ", разяснява още министър председателят в оставка.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР