продължи отличата си серия и записа 5-а поредна победа в

...
продължи отличата си серия и записа 5-а поредна победа в
Коментари Харесай

Невероятен: Винисиус и "самбата", която спретна на Атлетик Билбао

продължи отличата си серия и записа 5-а поредна победа в испанската Ла Лига, с която затвърди първото си място. Тя пристигна в тежък конфликт против Атлетик Билбао, който се регистрира прекалено много пропуски, с цел да се надява на някакви точки от мача.
В воин за " кралския клуб " при минималния триумф с 1:0 още веднъж се трансформира Карим Бензема. Френският нападател не осъществя най-блестящото попадение в кариерата си, само че надали е имал срещу точно то да донесе скъпите 3 точки на Реал.
В следващ мач от акцията пък почитателите на отбора останаха впечатлени от бразилския флангови състезател Винисиус Жуниор. Младият атакуващ футболист не стопира да демонстрира голямото си израстване спрямо предишния сезон.
Той към този момент е подобрил така и така блестящите му финтове, само че най-голямата разлика идва в завършващата фаза, където е станал несравнимо по-добър. Това не бе демонстрирано и в мача против Атлетик, защото не вкара, само че пък още веднъж не пропусна да " потанцува " с бранителите на съперника. Във видеата по-долу в материала можете да видите двете най-впечатляващи отигравания на Винисиус в дуела.
Все отново почитателите на Реал Мадрид бяха раздразнени, само че от друго. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР