Продължете епичното си приключение с Ивън и неговите другари.Един от

...
Продължете епичното си приключение с Ивън и неговите другари.Един от
Коментари Харесай

Второто DLC за Ni no Kuni 2 излиза през март

Продължете епичното си премеждие с Ивън и неговите приятели.
Един от скритите шлагери на предходната година, Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom, ще получи своето второ DLC. Това ще се случи на 19.03, когато Tale of a Timeless Tome ще излезе, анонсира Ману Денювел, къмюнити управител в Bandai Namco. Новият пакет със наличие за играта ще ви предложи нови герои, задачи и други характерности, с които да се забавлявате.

„ Началната точка на това премеждие е мистериозно появяване в съня на няколко индивида. Хората в Голдполд Ин настояват, че са били посетени от мистериозен заек в своя сън. След като чуват този слух, Ивън и неговите другари вземат решение да отседнат в хотела, с цел да проверяват случая и разрешат мистерията. Те влизат дружно в съня, прекрачвайки прага на тайнствена къща, където срещат Диригента, заек, облечен във фрак и шапка на главата. За тези от вас, които са играли Ni no Kuni: Wrath of the White Witch, както Диригента, по този начин и къщата ще са познати. Неговата роля в цялата история обаче, остава мистерия, която вие ще би трябвало да разплетете “, написа Денювел на страниците на формалния блог на PlayStation.

The Tale of a Timeless Tome ще ви помогне също и да обогатите уменията си за водене на пердах чрез Wizard’s Companion и Martha’s Method. Първото от тях е прочут на почитателите на поредицата. Wizard’s Companion съставлява магическа книга от 340 страници, която Оливър употребява в първата част от сериите.

Що се отнася до новата локация, в която ще може да изпробвате тези бойни умения, се явява Solosseum Slog. „ Яростни борби ви чакат, само че премиите ще си костват: посичайки могъщи чудовища ще ви даде достъпа до нови предмети, с които да запазите челните си позиции в играта “, гласи анонса на допълнението.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР