Продължението на първото заседание на НС, което ще се проведе

...
Продължението на първото заседание на НС, което ще се проведе
Коментари Харесай

ДПС очаква преспали и помъдрели депутати на втория опит за избор на шеф на НС

Продължението на първото съвещание на Народно събрание, което ще се организира в четвъртък, ще донесе повече мъдрост от политическите партии . Вяра в това изрази в коридорите на Народното събрание след двукратното на законодателната институция Рамадан Аталай от Движението за права и свободи.

" Нека да седнат политическите водачи и да изберат ръководител. Вярвам, че утрешният ден ще бъде по-мъдър. Движение за права и свободи се пробва да сътвори тази среда, която е нужна с цел да действа Народното събрание и оттова нататък да се направи втората стъпка - да се направи държавно управление и да се сътвори болшинство. Ако не се сътвори болшинство, то пътят е предначертан - отиваме на избори ", сподели националният представител.

Като " дребни схеми " дефинира той пък вероятните разновидности и спекулации за допустима игра с форума, както и за това Движение за права и свободи дали ще поддържа компромисен вид от друга партия. " Навлизате в основаване на схеми. Обществото не чака никакви схеми, обществото си даде гласа и чака Народното събрание да избере ръководител. "

Аталай не спести рецензии както към " Продължаваме промяната ", по този начин и към ГЕРБ. " Ще видите, че този път гласоподавателят ще реши доста тъкмо и ясно кой докара страната до това състояние и кой не желае да поеме ръководството. Едните ги е боязън да вземат ръководството, другите от неумелост очевидно страстите надвиват, желаят да вземат властта, само че не могат. "
 Новите депутати търсят първия измежду равни в залата
Новите депутати търсят първия измежду равни в залата

И Движение за права и свободи излязоха с номинация за началник на Народното събрание - Йордан Цонев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР