Продължението на двете анимации от 2010 г. и 2014 година

...
Продължението на двете анимации от 2010 г. и 2014 година
Коментари Харесай

„Как да си дресираш дракон 3“ задържа зрителски интерес вече втора седмица

Продължението на двете анимации от 2010 година и 2014 година по поредицата от книги на Кресида Коуел " Как да си дресираш змей: Тайнственият остров " продължава да е на първа позиция измежду най-гледаните филми у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните. Анимацията, която приключва историята за викингът-ездач Хълцук, чиято задача е да откри спокойно общуване сред викинги и дракони, е гледана от 72 888 фенове и има 735 943 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

Втора позиция е за премиерната анимация от предишния петък - " Lego филмът 2 " . Разказът, който ни връща още веднъж в Бриксбърг, където познатите герои още веднъж ще избавят града си, само че този път от галактически нашественици, е гледан от 8 746 фенове и има 84 289 лв. доходи за първите три дни на екраните у нас.

Комедията " Всичко, което не искаш да знаеш за родителите си " е втората премиера от предишния уикенд и е на трета позиция по зрителски интерес. Филмът за родители, които се пробват да прикрият финансовото си положение от щерка си и други другари и с това провокират поредност от комични обстановки, е гледан от 5843 фенове и има 56 565 лв. доходи за първите три дни у нас.

На четвърта позиция измежду най-гледаните филми е третата премиера от предишния уикенд - " Фаворитката " , която с изключение на премия от фестивала във Венеция, към този момент е с 10 номинации за " Оскар ". Случващото се в Англия при започване на 18 в., когато прислужницата Абигейл печели благоразположението на кралица Анна Стюарт, е гледано от към този момент 3661 фенове и има 35 285 лв. доходи.

Пето място е за драмата " Трафикантът " на Клинт Истууд , която е към този момент 10 дни на екраните у нас. Историята, основана на действителните дейности на възрастен мъж, пренасял опиат за мексикански наркокартел против положително възнаграждение, е гледана от 13 831 фенове и има 131 257 лв. доходи от билетите им.-->

На шесто място е трилърът " Фатално мъртвило " с Ан Хатауей, Матю Макконъхи и Джейсън Кларк . Драмата, разиграла се на риболовно корабче, на което някогашен брачен партньор би трябвало да помогне на брачната половинка си и да застане против новия й брачен партньор, е гледана от 28 976 фенове и има 263 969 лв. доходи за трите седмици у нас.

Седмо място заема приключенският филм по книгите на DC Comics " Аквамен " . Историята на получовека, полуатландец Артър Къри, който се оказва законният престолонаследник на Атлантида, е към този момент два месеца на екраните у нас и за това време са я гледали 149 531 фенове и има 1 696 176 лв. доходи.

На осма позиция е трилърът " Стъкления " , сплотяващ героите от двата досегашни кино лентата - " Неуязвимият " и " На части ". Събирането на тримата свръхгерои - Стъкления, Дейвид Дън и Кевин Кръм в психиатрична клиника, както и събитията по-късно, са гледани от 41 150 фенове и има 398 767 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Девето място е за сръбския екшън " Южен вятър ", в който играят и българските артисти Христо Шопов и Ивайло Захариев . Случващото се на белградска земя, когато автокрадец отмъква мерцедес, пренасящ опиат и това пренарежда престъпния контингент в сръбската столица, е гледано към този момент от 37 721 фенове и има 343 390 лв. доходи за петте седмици у нас.

На десето място е анимацията " Ралф разрушава интернета " . Продължението на кино лентата отпреди седем години, в което момчето с положително сърце Ралф би трябвало да избави играта " Сладка тресчица " на своята другарка Ванилъпи, само че благодарение на интернет, е гледано от 66 748 фенове и има 643 737 лв. доходи за месец и половина на екраните у нас.

Извън първите 10 е четвъртата премиера от предишния уикенд - българският " Смартфонът дезертьор ". Историята за група младежи, които благодарение на мобилен телефон се придвижват в предишното, е гледана от 2695 фенове и има 18 141 лв. доходи от билетите им за първите три дни у нас.

Петата премиера от предишния уикенд - френската комедия " Чувствам се добре " е гледана от 608 фенове и има 6182 фенове за първите три дни у нас.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР