Продължение на култовия филм Гладиатор“ ще има. Снимките започват, сценарият

...
Продължение на култовия филм Гладиатор“ ще има. Снимките започват, сценарият
Коментари Харесай

Вече се снима „Гладиатор 2“, малкият Луций взима меча на Максимус

Продължение на паметния филм „ Гладиатор “ ще има. Снимките стартират, сюжетът е одобрен. Това декларирал самият режисьор Ридли Скот, представен от The Hoiiywood Reporter. Автор на сюжета е Питър Крейг, нашумял със своята работа по двете елементи на „ Игрите на глада “. С производството на кино лентата се е заела компанията Paramount.
Носителят на „ Оскар “ за основна мъжка роля в „ Гладиатор “ Ръсел Кроу няма да взе участие в продължението. Както се изразил режисьорът Скот, героят няма да възкръсне, откакто бе погубен в края на кино лентата. Новият персонаж на негово място, ще е порасналият наследник на сестрата на императора Комод Луция – Луций Вер. Той ще тръгне по стъпките на военачалник Максимус (Ръсел Кроу) и ще премине през големи тествания. Все още е загадка дали артистът Спенсър Трит Кларк, който игра дребният Луций ще играе и възмъжалия Луций.

Филмът „ Гладиатор “ излезе на екран през 2000 година. Той донесе чиста облага от 457 милиона $. Бе номиниран в 12 категории за премията „ Оскар “, като в последна сметка завоюва пет статуетки, в това число и за най-хубав филм.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР