Продължение на известния филм на Стенли Кубрик Сиянието ще се

...
Продължение на известния филм на Стенли Кубрик Сиянието ще се
Коментари Харесай

Видео: 39 години по-късно "Сиянието" на Стенли Кубрик има продължение

Продължение на известния филм на Стенли Кубрик " Сиянието " ще се появи на киноекраните тази есен, 39-години след оригинала.

Нов формален филмов откъс на кино лентата " Доктор Сън " (Doctor Sleep) с режисьор Майк Фланаган бе показан онлайн преди броени дни и в него е показан порастналия към този момент Дани Торънс (в ролята Юън Макгрегър), който се е завърнал назад в хотел " Панорама ", само че към този момент не се бори с оживели мъртъвци.

Торънс в този момент се бори с алкохолизма и дарбата си, която го свързва с момиче на име Абра, чието зарево е даже по-силно от неговото. Тя е набелязана от група демони, обединени по името " Верни на възела ", които пируват с хора, надарени със сиянието.

За читателите, осведомени с продължението на " Сиянието " на Стивън Кинг от 2013 година, филмът ще показа известна изненада, тъй като има нелеката задача да съчетае двете обособени творби - книгата и истинския филм на Стенли Кубрик от 1980 година, въпреки двете да имат разнообразни финали. Затова и феновете ще прекарат малко повече време в хотел " Панорама ", чиято възстановка е впечатляваща, въпреки той да не участва толкоз в книгата.

Филмът " Доктор Сън " потегля по кината в България от 8 ноември.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР