Продължавайте да ги плашите със своята искреност, честност, доброта, любов,

...
Продължавайте да ги плашите със своята искреност, честност, доброта, любов,
Коментари Харесай

TЕ просто се боят от Силата, която излъчвате!

 Продължавайте да ги плашите със своята откровеност, почтеност, добрина, обич, схващане. Със способността си да ги четете като отворена книга …

Може би те се опасяват от вас поради навика ви постоянно да казвате истината. Хората не обичат прекомерно честните хора, горчивата истина е неприятна за тях. Те повече харесват бъбривците и и манипулаторите със сладките им неистини. Може би по тази причина те не желаят да узнаят същинския ви Аз.

Може би те усещат, че  ​​сте опасност за тях, тъй като сте наясно и знаете какво желаете от живота, за разлика от тях самите. Те могат да бъдат дотолкоз погълнати от своята неустановеност, че се опасяват и не харесват всички тези, които следват личния си път. Освен това те привикват с обстоятелството, че средата им също се състои от несигурни и изгубени хора.

Може би те се опасяват от вас, тъй като просто не желаете да участвате в техните игри, където всички мислят единствено за идната победа, а тези, които отхвърлят да вземат участие в сходни надпревари, се смятат за губещи.

Всички участници в сходни игри се показват като бъдещи спечелили, защото не могат да си разрешат да признаят, че в реалност техните каузи са изцяло маловажни. Всъщност в този случай те ще би трябвало да се върнат в изходна позиция, с цел да стартират всичко изначало.

Вероятно се опасяват, тъй като им казвате неща, които те не желаят да чуят. Просто тези хора дотолкоз са привикнали да лъжат себе си, че към този момент са повярвали в личната си машинация.

Те имат вяра единствено в основания от тях личен облик, а не в това кои са в реалност. Думите ви им наподобяват толкоз елементарни и мъчително верни, че те просто не могат да позволен, че всичко това може да се окаже истина.

Може би ги плашите, тъй като имате способността да забелязвате тези моменти, когато стават самите себе си. Добре си спомняте всичко, което са казвали, когато са се ядосвали или когато са сваляли броните си за известно време и са ставали уязвими. Обръщате внимание на техните очи, езика на тялото, интонацията на речта. А вниманието ви ги кара да се усещат неловко, защото ги принуждава да смъкват маските си.

Може би те се опасяват от вас, тъй като виждате техните страхове, само че самите те не демонстрират особена нерешителност. Може би с лекост се отнасяте към тези усеща, с които самите те не знаят по какъв начин да се оправят и това ги обърква. В реалност те се оказват беззащитни пред всевъзможни неща, които ги изхвърлят от нормалния им, обикновен витален път. Най-вероятно сърцето ви бие толкоз бързо, че просто не могат да вървят в крайник с вас.

Може би се опасяват, тъй като знаят, че не зависите от тях. Те схващат, че можете да живеете без тях, че можете да отстоявате себе си когато и да е.

Може би те се опасяват от вас, тъй като сте самодостатъчни. Защото имате сили да си тръгнете, когато това е нужно. Защото разбирате, че сте толкоз умни, че можете да се реализирате във всяка област от живота. Може би те  дотолкоз са привикнали с пиедестала, на който са сложени, че даже нямат визия по какъв начин могат да се потвърдят в друга активност.

Каквато и да е повода за техния боязън, продължете да им внушавате боязън. Продължете да ги плашите със своята откровеност, мощ, добрина, обич, схващане, думи, взор, наличие и способността си да ги четете като отворена книга. Продължете да ги четете, до момента в който не намерите самоуверен човек като себе си. Този, който няма да го е боязън от вас; този, който ще бъде също толкоз плашещ.

източник cluber

Когато излъчвате светлина вие дразнитe тези, които живеят в мрачевина

 

„ Завистта е хиляди пъти по-страшна от глада, тъй като това е нравствен апетит “ – Мигел де Унамуно, испански мъдрец. „ Ако смехът е инфектиран, дано да устроим зараза. “ Вероятно сте попадали не…

Цялата публикация

 

Каква е тайната задача на чиновниците на светлината (номер 2 може да ви изплаши до смърт)?

 

Служителите на светлината демонстрират пътя за всички, те носят факел, осветявайки тази планета, те са пристигнали тук с цел да оказват помощ на планетата да стигне до по-висше  схващане. Те са необикновени…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР