Продължават засилените проверки по основните пътни направления на страната. Този

...
Продължават засилените проверки по основните пътни направления на страната. Този
Коментари Харесай

МВР засилва проверките за скорост в посока от морето към градовете

Продължават засилените инспекции по главните пътни посоки на страната. Този път фокусът ще бъде ориентиран към потока, тръгващ от морските селища и отправящ се към огромните градове, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Екипите ще наблюдават с цялата налична техника за съблюдаване на скоростните режими, ще има засилени инспекции за приложимост от водачите на алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и да не се позволява придвижване на неправоспособни водачи и придвижване в спешната лента на автомагистралите.
„ Днес републиканската пътна мрежа ще бъде наситена с екипи от обедните часове, когато се чака засилен трафик от морето в посока София и огромните градове. До момента, главните нарушавания, които се откриват са за скорост. Само в първия ден на интервенцията бяха установени 512 нарушавания за скорост “, заключи контрольор Петър Соколов от отдел „ Пътна полиция “, ГДНП.
В интервенцията през днешния ден, с изключение на чиновници на Пътна полиция, ще се включат и техни сътрудници от Криминална полиция и от секторите за надзор на общоопасните средства. Предвидено е по пътищата да има и цивилни патрули. Контрол ще се реализира и от въздуха с хеликоптера на ГДГП.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР