Продължават страхотните инициативи на златната Рени Камберова като шеф на

...
Продължават страхотните инициативи на златната Рени Камберова като шеф на
Коментари Харесай

Ерика Зафирова посети млади грации в Пазарджик по покана на Ренета Камберова

Продължават страхотните начинания на златната Рени Камберова като началник на спорта в родния си град Пазарджик. По нейна покана специфичен посетител на дребните грации в спортната зала " Младост " в Пазарджик беше националната състезателка Ерика Зафирова. Тя се срещна с дребните грации от двата клуба по художествена гимнастика Диляна и Диляна Прима и им даде скъпи уроци за стъпките към огромния спорт, сподели им забавни детайли с апарат и тяло и организира подготовка дружно с тях.

Ерика описа по какъв начин е почнала да тренира първо в родния си Кюстендил при Валя Машова, по-късно в клуб Олимпия 74 Бургас при Петя Монева и по какъв начин единствено на 14-годишна възраст съумява да завоюва квота за Младежките олимпийски игри в Китай.
 Сега Ерика Зафирова е член на клуб Левски Илиана - народен играч - главен състав (индивидуално), където общоприет управител на тима е Бранимира Маркова, а персонален треньор на Ерика е Белла Каратанчева. С усмивка Ерика Зафирова описа на дребните грации за своето първо съревнование, след което организира подготовка с гимнастичките, даде им потребни упътвания, снима се с с всички и раздаде куп подписи.

Страхотна самодейност на Ренета Камерова, която още веднъж сподели на начинаещите спортисти, че би трябвало да подражават на своите идоли, които съумяват с труд, дисциплинираност и неизменност! Именно такива срещи държат децата надалеч от актуалния камшик на опиати, алкохол и куп отрицателни феномени на нашето време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР