Продължават срещите на кандидат-кмета Калин Каменов и кандидатите на ГЕРБ

...
Продължават срещите на кандидат-кмета Калин Каменов и кандидатите на ГЕРБ
Коментари Харесай

Калин Каменов: Разкриването на нови работни места във Враца не е достатъчно – те трябва и да са добре платени

Продължават срещите на кандидат-кмета Калин Каменов и претендентите на ГЕРБ за общински съветници в предприятия и квартали във Враца. „ Когато преди 4 години разговаряхме с вас, вие се съмнявахте дали уговорките ни могат да станат действителност. Това ни стимулира да работим още повече, с цел да потвърдим че Враца може да се развива “, разяснява Калин Каменов. Той подчертава върху главните задания, по които е работил екипът на ГЕРБ във Враца през миналия мандат: над 50 км. новоасфалтирани улици, обезпечено финансиране за изцяло възобновяване на градския превоз в града, обезпечаването на 2 500 нови работни места в двата строящи се завода на МД Електроник и Теклас, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„ Преговорите с вложителите бяха сложни. От наша страна имаше две съществени условия – екологично чисто произвеждане и гарантиране на обикновено възнаграждение. Само откриване на нови работни места не е задоволително в днешно време – те би трябвало и да са добре платени, с цел да могат врачани да си разрешат всичко, не да разчитат на обществени заплащания “, добави Калин Каменов.



„ Далеч съм от мисълта, че всичко е направено. Необходими са най-малко още 3 години работа със същите темпове, с цел да можем да се похвалим, че във Враца няма дупки и компрометирани сектори по пътната настилка. През идващите четири години ще отделяме запас и за тротоарите в града, тъй като Враца би трябвало да бъде и пешеходен град”, сподели Калин Каменов.



Сред главните цели на ГЕРБ за идващия управнически мандат са преасфалтиране на булевардите "Илинден ", "Европа " и "България “, създаване на надлез, свързващ ж.к. "Металург " с Централната градска част.



Специално внимание ще бъде обърнато на уличното осветяване, като има създаден план на стойност 3 млн. лева за замяна на уличното осветяване с енергоефективно.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР