Продължават рокадите в структурата на областната дирекция на полицията във

...
Продължават рокадите в структурата на областната дирекция на полицията във
Коментари Харесай

Само в BulNews! Нови рокади в полицията във Враца, знаково ченге напуска системата на МВР

Продължават рокадите в структурата на регионалната дирекция на полицията във Враца, научи първо организация BulNews.
Още с назначението на новия началник Красимир Йончев стана ясно, че се приготвят промени поради летаргията, в която бяха изпаднали някои чиновници. Отделно през последните години са били взети някои странни кадрови решения и е пристигнало времето професионализмът да бъде водещ в работата на служителите на реда.
По тази причина през вчерашния ден шефът е поправил някои неверни назначения. 
Дългогодишният чиновник Силвия Берчева към този момент е назначена за шеф на бранш „ Криминален “ в районното ръководство.
Доказаният експерт и любим на локалните публицисти Янко Харалампиев от вторник става шеф на бранш „ Охранителна полиция “ в районното ръководство.
Интересни неща обаче се случват край огромната река.
Още с идването на Красимир Йончев отпред на ОД Министерство на вътрешните работи медията ни писа, че тихият бял Дунав се вълнува и това очевидно е била добра констатация. Съвсем предстоящо началникът на полицейския сектор в АЕЦ „ Козлодуй “ Атанас Петков е подал заявление за овакантяване на системата. Това е служителят, който през миналите години най-вече парадираше с връзките с предходните основен секретар и министър. Това е служителят, който беше непристойно непосредствен със притежателя на „ Екофрут “ и зареждаше колите си във ведомствената бензиностанция на транспортната компания. Това е служителят, който обгрижваше някои от дамите измежду своите подчинени във Враца и в това време унижаваше мъжете им. Това е служителят, който при един предходен шеф си позволяваше да се меси в кариерното развиване на чиновници на Министерство на вътрешните работи.
Затова не имаме вяра, че някой ще пророни даже сълза за този непрокопсаник.
Агенция BulNews знае какви са неговите проекти и се надява той най-сетне да получи покой и да миряса. Ние оставаме на своя пост и при нужда ще огласим възможните му нови простотии. За такива амнистия няма!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР