Продължават разговорите очи в очи на кандидата за кмет на

...
Продължават разговорите очи в очи на кандидата за кмет на
Коментари Харесай

Иван Иванов: Трябва да възстановим изгубената комуникация между общинска администрация и гражданите

Продължават диалозите очи в очи на претендента за кмет на ГЕРБ Иван Иванов и претендентите за общински съветници с хората в общината. „ Срещите с всички Вас ще се случват и след акцията, тъй като би трябвало да възстановим изгубената връзка сред общинската администрация и жителите. Благодаря Ви за силата, с която зареждате мен и претендентите за общински съветници от ГЕРБ. Удовлетворен съм, че дружно с лидера на листата Алисе Муртезова срещаме доста хора от бизнеса и жителите, които благодарят на досегашните ни общински съветници, че са били дейни и че са разрешили доста от въпросите, които са им били поставяни. Така ще бъде и отсега нататък “, безапелационен е Иван Иванов.

„ Промишлените зони имат своите проблеми и това е обикновено, тъй като производствата непрекъснато се развиват. Общинските съветници и до момента са били в непрекъсната връзка с двете промишлени зони и са решавали навреме въпроси, които директно касаят бъдещото развиване на вложенията в града ни “, съобщи Алисе Муртезова.

„ По време на акцията ние виждаме проблемите, а някои от тях решаваме, до момента в който сме с вас. Това ни прави щастливи, тъй като се убеждавате, че не даваме празни обещания, а работим “, показа още Иван Иванов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР