Продължават проверките на Центъра за градска мобилност за носене на

...
Продължават проверките на Центъра за градска мобилност за носене на
Коментари Харесай

60 са актовете за неносене на маска в градския транспорт. Проверките продължават

Продължават инспекциите на Центъра за градска подвижност за носене на маски в градския превоз. Инспекциите се правят взаимно с общинска полиция. Те ще се извършват всеки ден на избрани пет или шест спирки като рейсът се задържа за една минута, до момента в който трае инспекцията. Очаква се тези инспекции да продължат, до момента в който не отмине пандемията. 

До момента за последните три месеца са наложени 60 акта за неносене на маска в градския превоз, написани са към 400 предупредителни протокола. Това съобщи за Агенция " Фокус " шефът на ЦГМ Димитър Дилчев по отношение на инспекциите за маски в градския превоз. Той акцентира, че с увеличението на броя болни и толерантността на проверяващите от ден на ден ще понижава.

" Това са всеобхватни проверки, които Центърът за градска подвижност прави взаимно с Общинска полиция и организира от началото на тази зараза. Ще продължат тези инспекции, до момента в който разпореждането за носене на маска остане в действие. Два или три екипа на ЦГМ и на Общинска полиция седят по час. Проверяват се всички транспортни средства. След това се минава на друга спирка ", изясни Дилчев. 

" В околните седмици контрольорите ще стартират да глобяват за неносене на транспортни документи. С оглед на обстановката контрольорите в градския превоз продават билети, не глобяват, само че това нещо ще се промени в околните седмици. Призовавам столичани да се снабдят с постоянни транспортни документи ", добави директорът на Центърът за градска подвижност Димитър Дилчев. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР