Продължават протестите срещу високите цени на горивата и ниския стандарт

...
Продължават протестите срещу високите цени на горивата и ниския стандарт
Коментари Харесай

Поредна неделя на протести срещу високите цени на горивата и ниския стандарт на живот

Продължават митингите против високите цени на горивата и ниския стандарт на живот в разнообразни градове на страната.

В Благоевград протестиращите се пробваха да „ пробият “ кордона от жандармеристи, с цел да блокират основен път Е-79, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пирин. Над 50 представители на жандармерията охраняват протестиращите. Недоволните жители направиха опит да излязат на главения път, само че органите на реда ги стопираха.

При засилено полицейско наличие стартира и митингът в Пазарджик. Около 30 автомобила към този момент са позиционирани на битака в града, като не престават да идват коли с протестиращи. Гражданите ще останат към час на битака, след което ще стартира автошествие по централните улици в града.

В Сливен през днешния ден на площад „ Хаджи Димитър “ се събраха към 20 души. По предварителна информация на БНР към 14 часа те имат желание да затворят подстъпите към автомагистрала „ Тракия “. Към сливенските протестиращи се чака да се причислят и недоволни от Стара Загора, Чирпан и Ямбол.

Днес митингът в Бургас, за разлика от предходните, се провежда сред самите участници. Около 30 протестиращи проведоха непринудено прекосяване през пешеходна пътека на ул. „ Транспортна “ наоколо до изхода на града в посока Автомагистрала „ Тракия “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР