Продължават преговорите за съвместно явяване на изборите на "Продължаваме промяната"

...
Продължават преговорите за съвместно явяване на изборите на "Продължаваме промяната"
Коментари Харесай

Ще се явят ли ПП и ДБ заедно на изборите?

Продължават договарянията за взаимно явяване на изборите на "Продължаваме смяната " и "Демократична България "

Това оповестиха Кирил Петков и Ивайло Мирчев. Очакванията им са, в случай че се явят дружно на вота, да получат болшинство, което да им разреши да ръководят независимо, предава.

Тошко Йорданов от "Има подобен народ " обаче загатна, че най-вероятно двете партии ще имат потребност от поддръжката им следи изборите, с цел да ръководят пълноценно. От "Продължаваме смяната " и "Има подобен народ " резервират позицията си да не се коалират с ГЕРБ.

"Докато Борисов ръководи ГЕРБ ние не можем да създадем каквото и да е коалиция с ГЕРБ, точка ", съобщи Кирил Петков от "Продължаваме смяната ".

С "Демократична България ", това което ние вършим е доста значимо. Миналият път не ни доближиха четири депутата с цел да имаме 121 самостоятелни депутати, този път би трябвало да имаме четири депутата от другата страна, от хората които могат да взимат сами решение без задкулисие.

"Мисля, че сме длъжни да покажем на хората една антикорупционна коалиция, да не ги разделяме, с цел да могат те да гласоподават за явен политически индивид, който ще бъде несъмнено номер едно на изборите и ще победи герб и тогава въпросът, кой ще бъде първи няма да стои. Длъжни сме да го покажем, тъй като моментът е исторически е значим за страната ", добави Иво Мирчев от "Демократична България ".

"Ние твърдо няма да се включим в коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи, това е. "Продължаваме смяната " след изборите се надяваме да се създадат някакви заключения както ние си направихме след предния парламент и бяхме по какъв начин да кажа, много по-смирени, по практично настроени. Продължаваме промяната като минат изборите и им се наложи да работят със същите тези хора, тъй като те скапаха тази коалиция, уповавам се да са си създали съответните заключения ", сподели още Тошко Йорданов от "Има подобен народ ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР