Продължават консултациите на президента Румен Радев с парламентарно представените партии.

...
Продължават консултациите на президента Румен Радев с парламентарно представените партии.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Готови сме на компромиси, надяваме се и останалите партии да си спазят думата

Продължават консултациите на президента Румен Радев с парламентарно показаните партии. Първи през днешния ден на „ Дондуков “ 2 дойдоха представители на „ ИТН “.

„ Вашата политическа партия към този момент се потвърди като част от смяната на България. Вие показахте една нова и откровена политика, която посочва ясно проблемите. Убеден съм, че с опита изключително от миналата година, имате ясна визия за дилемите и провокациите пред едно ново ръководство и имате подготвеност да допринесете интензивно за тяхното решение, Двете служебни държавни управления стабилизираха страната, само че и демонстрираха, че с общи старания може да бъдат подценени разликите “, съобщи Румен Радев.

„ Ще създадем всичко, което е по нашите сили е да има устойчиво държавно управление, тъй като има доста повече потребност, в сравнение с преди 3 месеца. Това, което постоянно сме правили е да си съблюдаваме думата. Ще продължим да бъдем такива, каквито сме. Без политическо двуличие. Ще назоваваме нещата такива, каквито са. Ще бъдем предвидими и лоялни сътрудници, в случай че несъмнено, сътрудниците, с които водим договаряния, също бъдат такива. В момента знаем, че би трябвало да се надмогне персоналното его. Трябва да се създадат нужните взаимни отстъпки в името на огромната цел. Така или другояче моделът „ ГЕРБ и ДПС” не е разграден. Знаем, че е извънредно значимо да създадем взаимни отстъпки, и се надявам да има задоволително здрав разсъдък в останалите партии, които също споделят, че желаят да създадат това “, съобщи Тошко Йорданов.

Днес предстоят срещи с " Демократична България " и " Възраждане "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР