Продължават активните разговори с депутати извън управляващата тройна коалиция и

...
Продължават активните разговори с депутати извън управляващата тройна коалиция и
Коментари Харесай

Премиерът търси подкрепа преди вота за недоверие

Продължават дейните диалози с депутати отвън ръководещата тройна коалиция и към този момент отделилите се такива от " ИТН " за поддръжка за държавното управление на идния избор на съмнение. Очаква се той да бъде гласуван идната седмица.

Това удостовери на влизане в Народното събрание министър председателят Кирил Петков, който взе присъединяване в проправителствения митинг пред Народното събрание, събрал към 1500-2000 поддръжници.

" Водя диалози с безусловно всеки, да, не преставам и няма да спра, тъй като България ми е доста значима ", отговори на въпрос на News.bg министър-председателят.

" Въобще не ни е боязън от избори. Обаче аз още имам капка вяра, че тези, които са на кантар, които се борят със себе си, само че знаят кое е вярното, да създадат нещо.

Продължаваме смяната са подготвени да се явят на избори ", безапелационен е министър председателят.

" Но за България е доста по-добре да няма избори, тъй като 22 закона би трябвало да се одобряват до декември, това са 12 милиарда. Всички неща, които би трябвало да се случат - това са енергийна сигурност, всичките ограничения да влязат в действие, тъй като в този момент сме ги дали своят вот, но с цел да станат действителни, би трябвало някой да ги извърши.

Така че има доста, доста работа да се прави, а България ще загуби едни от 3 до 6 месеца, което сега е доста съдбовно по време на война ", съобщи Петков.

" Това, което се вижда извън (протестът на поддръжниците на държавното управление - бел.ред.), е, че смяната продължава. Независимо какво се случва, какви подмолни сделки се пробват да се случват - ДПС- " Възраждане ", Слави с Бойко Борисов, не знам какво се случва.

Обаче хората навън са с нас и имат вяра, че това, което сме почнали, е единствено една стъпка ", убеден беше Кирил Петков.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР