Продължаващото намаляване на военното преимущество на САЩ пред Руската Федерация

...
Продължаващото намаляване на военното преимущество на САЩ пред Руската Федерация
Коментари Харесай

Бъдещият шеф на Пентагона предупреди за намаляващи преимущества на САЩ пред Русия и Китай

Продължаващото понижаване на военното предимство на Съединени американски щати пред Руската Федерация и Китайската Народна Република съставлява сериозна заплаха, декларирал претендентът за боен министър на Съединени американски щати военачалник Ллойд Остин , до момента в който отговарял на въпроси на членове на Сената в Конгреса.
„ Ако не спре това продължаващо намаляване, може в забележителна степен да бъде подкопана нашата дарба за постигане задачите на националната сигурност на Съединени американски щати и да бъде лимитирана способността на Министерството на защитата да поддържа другите принадлежности на властта в Съединени американски щати ”, декларирал той.
Остин подчертал, че Пентагонът би трябвало да спре този развой и заречен, че като предстоящ началник на американското военно ведомство няма да разреши Китай да реализира предимство в тази област.
Вече стана известно, че Остин при положение на одобряване на неговата кандидатура за боен министър, има намерение да организира „ преглед ” на наличие на силите на Съединени американски щати в Близкия Изток, в това число на провокациите от страна на Русия и Китай.
На собствен ред претендентът за длъжността държавен секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен декларирал за предпочитаното внимание на Съединени американски щати към провокациите от страна на Русия.
Още в края на ноември стана известно, че новият президент на Съединени американски щати Джо Байдън преглежда някогашния началник на Централното командване на въоръжените сили на Съединени американски щати (СЕНТКОМ) Ллойд Остин като един от вероятните претенденти за боен министър на страната.
Превод: Ганчо КАМЕНАРСКИ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР