Продължаващите с часове видео чатове са страхотен начин да останем

...
Продължаващите с часове видео чатове са страхотен начин да останем
Коментари Харесай

Facebook добавя нова функция в Messenger

Продължаващите с часове видео чатове са страховит метод да останем свързани с другари и родственици, които живеят надалеч. Но от време на време има краткотрайно мъртвило в диалога.

Фейсбук счита, че може да оживи тези тихи моменти, въвеждайки игри с добавена действителност във видео чатовете в Messenger, употребявани посредством мобилните му приложения.

До 6 души могат да играят елементарни мобилни игри, употребявайки лицето ви. Просто би трябвало да натиснете бутона " звезда " и да изберете игра, с цел да покажете на другите, че желаете да играете, написа Engadget.

В момента са налични единствено 2 сходни игри, само че те са витрина на технологията. Asteroids Attack ви кани да насочите галактически транспортен съд към трудностите с носа си, а Do not Smile е версия на класическото съревнование кой ще издържи оптимално дълго, без да мигне, пренесено в епохата на смарт телефоните. Бъдещите допълнения ще включват Beach Bump и Kitten Kraze.

Тук няма загадка тактика: Фейсбук употребява това като метод да ви накара да се потопите в чатовете на Messenger, които другояче може да сте изкушени да пандизите (или да помислите за конкурентна услуга).

Но това е и самопризнание за обществена действителност. Много хора на процедура живеят посредством телефоните си и не е извънредно да изоставен чат по време на образователна сесия или ленив следобяд.

Това оказва помощ на игрите да бъдат там, където са потребителите, вместо да се постанова да превключват разнообразни приложения.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР