Продължаващ пробив в киберсигурността, който засегна компанията за здравни технологии

...
Продължаващ пробив в киберсигурността, който засегна компанията за здравни технологии
Коментари Харесай

Пробив в киберсигурността в дъщерното дружество на UnitedHealth причинява забавяне на Rx за някои аптеки

Продължаващ пробив в киберсигурността, който засегна компанията за здравни технологии Change Healthcare тази седмица, докара до закъснение на рецептите за най-малко няколко дребни аптеки в Съединени американски щати, с някои спирания докладвани от по-големи институции като Walgreens, съгласно аптеките.

Change Healthcare — софтуерна компания, основана в Тенеси, която е част от доставчика на здравни услуги Optum, Inc. и е благосъстоятелност на големия конгломерат UnitedHealth Group — първи оповестиха за проблеми със свързаността в цялата компания в сряда сутринта. До четвъртък както дъщерното сдружение, по този начин и UnitedHealth признаха, че проблем с киберсигурността е предизвикал спиране на мрежата, което се чака да продължи 24 часа или повече.

„ Change Healthcare изпитва проблем с киберсигурността и нашите специалисти работят по разгледайте въпроса ", сподели представител на UnitedHealth в изказване за CBS News в четвъртък. „ След като разбрахме за външната опасност, в полза на отбраната на нашите сътрудници и пациенти,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР