Продължаваме заедно до оставката на мутрите, които съсипаха държавата. Това

...
Продължаваме заедно до оставката на мутрите, които съсипаха държавата. Това
Коментари Харесай

Ден 201: И днес протест под прозорците на властта

”Продължаваме дружно до оставката на мутрите, които унищожиха страната ”. Това е написано като изложение на следващия антиправителствен митинг, проведен в столицата. Демонстрацията идва след вчерашната всеобща демонстрация по случай юбилейните 200 дни на площада. Стигна се и до ескалации на напрежението, откакто жители се пробваха на няколко пъти да пробият полицейския кордон.
И през днешния ден под прозорците на властта застават недоволни, които за следващ път ще извикат " Оставка ". Протестът на жълтите павета продължава всяка вечер.

Гражданите обичайно се насочат и на шсетвие в сърцето на столицата. Очаква се такова да има и през днешния ден. Обикновено шествието приключва на Орлов мост, който краткотрайно остава блокиран от протестиращите.

На площада глажданите разясниха и днешния скандал с подправените почитатели на премиера Бойко Борисов. Днес инструмент за мониторинг

" Има ли лицето Бойко Борисов двойно поданство? Ако има, той не е министър-председател, тъй като Конституцията не го разрешава ", уточни отец Дионисий.

За поредна вечер се чуват и викания " Достойна присъда! ". Присъстващите са десетки.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР