Продължаваме с любовната тематика и в новия епизод на Тhe

...
Продължаваме с любовната тематика и в новия епизод на Тhe
Коментари Харесай

Евелин: Аз съм страшна късметлийка, с каквото се захващам ми потръгва, такава ми е енергията

Продължаваме с любовната тема и в новия епизод на Тhe Voice Cast с Мари-Никол. Срещаме ви с Евелин Николова – влогър по душа, маникюристка по специалност, млад и упорит човек с готовност за развиване, който не стопира да търси завършения. Разказва за старта си като ютубър, за опита и усещанията си от актуалния мъж. Споделя своите виждания  за ролята на мъжа и дамата в една връзка.  Разкрива своите страдания и неспоуки в любовен проект, които са й помогнали да израсне като човек. Коментарът й във връзка с връзките е:

„ Комуникацията е доста значима, води до разпад на доста връзки. “

Евелин не просто споделя за сложните моменти, през които е минала в последните 7 години, а подава ръка към всички тези хора, които ги е било боязън да признаят пред себе си и близките, че нещо ги тормози и им тежи. Без никакъв позор декларира, че се е преборила с психическо разстройство и продължава да бори неща като хипохондрията си напълно сама без помощта на експерт. За психолозите приказва с отчаяние и съмнение. За нейния опит с тях можете да чуете повече в епизода. Как тя се справила с уплахите и страховете си, споделя:

„ Когато останах сама, когато се изправих против всичко от което ме е боязън. “

След всичко, което ориста й сервира, на този стадий влогърката е един доста благополучен, разрастващ се и положителен човек, който с неспокойствие чака огромната обич, с която да сътвори семейство. Не стопира да развива, както бизнеса, по този начин и канала си в YouTube, изрично отхвърля всевъзможен вид спонсорства и е изцяло откровена с аудиторията си.

Не пропуснахме да разясняваме и кои ще бъдат трендовете в маникюра през новата година. Ако желаете да разберете коя ще бъде най-актуалната форма на ноктите, както и кои ще са най-актуалните цветове в маникюра останете докрая на епизода.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР