Продължаваме работата по установяването на евентуални други участници в схемата

...
Продължаваме работата по установяването на евентуални други участници в схемата
Коментари Харесай

Полицията с подробности за открития в Студентски град кокаин

Продължаваме работата по установяването на възможни други участници в схемата за разпространяване опиати в " Студентски град ". Това сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Георги Хаджиев пред публицисти на брифинг, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.
„ На 24-ти май към 12.00 часа патрул на 7-мо районно при обход на маршрута според проект за противопоставяне на битовата престъпност стопира автомобил „ Мерцедес “ S класа. Водачът на автомобила е с извънредно подозрително държание. При извършената сказка с него сътрудниците се усъмняват в неговите дейности и подхващат инспекция на автомобила за неразрешени субстанции “, изясни комисар Хаджиев.
„ Това, което ги усъмнило, е, първо, извънредно несъответстващото държание на лидера при заложен въпрос за инспекция на документите. Водачът на автомобила е изпуснал документите. Вторият симптом, който усъмнил сътрудниците, е, че в него имало много огромна сума пари. При излизането от автомобила автоматизирано е затворил вратата. След извършен диалог с него същият е съобщил, че носи неразрешени субстанции и предмети и се оказва към 40 кг кокаин в два сака в багажното поделение “, сподели още комисар Хаджиев.
Той разясни, че една трета от планове кокаин в „ Студентски град “ е с извънредно висока непорочност. „ Говорим за 75% непорочност. Разговарял съм с сътрудниците подобен случай не е имало. Останалите 29,5 кг са % непорочност 67-70%. По цени на едро един кг от този тип наркотичнто вещество се търгува за 35 хиляди евро ", сподели той.
Той добави, че лидерът на автомобила не е попадал до момента в полезрението на органите на реда. " Няма оперативна информация за него. Има пътувания в Западна Европа, в това число и Турция. В момента той е арестуван “, добави гл. комисар Хаджиев.
„ Ние продължаваме работата по повод установяването на възможни други участници в тази незаконна скица, тъй като за нас е извънредно значимо да установим останалите участници “, сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи. Той добави, че имат насоки какъв е произходът на опиата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР