Продължаваме промяната“ се държат сякаш са паднали от небето току-що.

...
Продължаваме промяната“ се държат сякаш са паднали от небето току-що.
Коментари Харесай

Добрев: ПП сякаш са паднали от небето! 10м плащаме милиони на ден и не си мръднаха пръста

„ Продължаваме промяната “ се държат като че ли са паднали от небето преди малко. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание дапутатът от ГЕРБ и началник на Комисията по енергетика Делян Добрев, предава „ Фокус “.
„ Договорът с „ Боташ “ се трансформира не от Народното събрание, а от държавното управление. Десет месеца имаха цялата власт в това държавно управление, 10 месеца за тях не съществуваше подобен неблагоприятен контракт. Миналия ден станаха депутати и споделиха „ но какво е предписание това държавно управление предното? “, но чакайте, нали то беше ваше? Правителството е тяхно 10 месеца и те знаят, че ние плащаме милиони дневно и не са си мръднали пръста. И идват в Народното събрание и споделят „ къде е отчетът? “, разяснява Добрев.
Той сподели още, че „ Булгаргаз “ бил пред банкрут поради ръководството на ПП-ДБ. Той ги заподозря, че това било направено в полза на Сашо Дончев, който бе избран като “най-големия спонсор “.
„ Те го докараха преднамерено пред банкрут, тъй като най-големият им спонсор е вторият максимален търговец в България. Сашо Дончев им преведе публично 500 000 лева През всички тези 10 месеца те си кротуваха за контракта с „ Боташ “, с цел да може „ Булгаргаз “ да загуби стотици милиони, пазарен дял, да банкрутира, с цел да може техният спонсор да им вземе бизнеса “, безапелационен бе Делян Добрев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР