Продължаваме промяната са готови с чернова със съдържанието на управленската

...
Продължаваме промяната са готови с чернова със съдържанието на управленската
Коментари Харесай

ПП готови с управленската програма - вижте я

" Продължаваме промяната " са подготвени с чернова със наличието на управническата си стратегия. По-рано през днешния ден министър председателят в оставка Кирил Петков съобщи, че тя съдържа над 40 законопроекта, които би трябвало да бъдат признати до половин година.

" Вчера завършихме законодателната стратегия на обединението от " Продължаваме промяната " и на база на диалозите с всички наши съдружни сътрудници през днешния ден ще им изпратим цялата стратегия ", разгласи при започване на постоянното съвещание на Министерския съвет през днешния ден министър-председателят в оставка Кирил Петков. Той посочи, че 40-те законопроекта в програмата би трябвало да бъдат признати в идващите 6 месеца.

" Реално те би трябвало да бъдат признати през идващите четири месеца, в случай че желаеме България да продължи в темпа, в който сега се движим, и с цел да може милиардите евро да бъдат усвоени и да влязат в българската стопанска система. Ето за какво през идващите няколко дни е толкоз значимо решението на всеки един народен представител, който ще реши дали желае да закрие българския парламент и по този метод да направи невероятно реализирането на програмата или ще се отнесе отговорно и ще застане зад развиването на България ", сподели министър председателят.

До петък Политическа партия би трябвало да съберат поддръжката на 121 депутати за възможното сформиране на кабинет с министър председател Асен Василев. Петък е и денят, в който партията би трябвало да върне проучвателния мандат, връчен от президента Румен Радев.

Ето и може да видите черновите на програмните документи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР