Продължаваме Промяната (ПП) се регистрира за изборите на 2 октомври

...
Продължаваме Промяната (ПП) се регистрира за изборите на 2 октомври
Коментари Харесай

ПП се регистрираха за изборите като коалиция

" Продължаваме Промяната " (ПП) се записва за изборите на 2 октомври като коалиция с " Волт " и " Средна европейска класа ". Това заяви пред публицисти Никола Минчев, член на Националния съвет на Политическа партия. Той и ръководителят на " Волт България " Настимир Ананиев подадоха нужните документи в Централната изборна комисия за регистрация на Политическа партия в идните парламентарни избори на 2 октомври.

Пред медиите Никола Минчев изясни, че сега се записват като коалиция с " Волт " и " Средна европейска класа " като мандатоносители, защото към момента не е завършила регистрацията на Политическа партия в съда. 

Ако тя завърши в околните дни, ще бъде добавена към обединението, обясни Минчев. По думите му за регистрацията са импортирани 5550 подписа за присъединяване в изборите, а задачата им е реализиране на болшинство от най-малко 121 депутати в 48-ото Народно заседание. 

Относно обединението с " Демократична България " (ДБ) Минчев съобщи, че сигурно ще работят дружно с Демократична България, дали под формата на предизборна или следизборна коалиция, това е въпрос на тактичност - кой вид ще ни донесе най-вече мандати в 48-ото Народно заседание, добави той. Минчев заяви, че през днешния ден ще получат резултатите от дълбочинната социология, която са поръчали, с цел да видят в действителност, кой е по-добрият вид за събиране на повече гласоподаватели.

Той разяснява, че задачата им е болшинство и уточни, че с изключение на с Демократична България, в предишния парламент са работили добре и с Българска социалистическа партия.

" Целим се в този формат да имаме болшинство в бъдещия парламент. Това е нашата поръчка и за това работим ", разяснява Минчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР