Продължаваме промяната показаха, че не спазват коалиционните отношения и не

...
Продължаваме промяната показаха, че не спазват коалиционните отношения и не
Коментари Харесай

Гроздан Караджов продължава да твърди, че не е искал 3,9 млрд. лева


" Продължаваме промяната " демонстрираха, че не съблюдават съдружните връзки и не се отнасят правилно към сътрудниците си. Това очевидно преля чашата на самообладание на управлението на " " и се взе решение да се оттеглим от държавното управление.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 84
Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия министърът на районното развиване в оставка Гроздан Караджов  Гроздан Караджов Гроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 година в гр. Стара Загора. Завършва британската езикова във връзка трусовете в обединението. 

" Всеки има право на позиция. Те настояват едно, ние друго. Бюджет има и ние ще подкрепим актуализацията в частта за обществените ограничения. Няма заплаха да се остане без актуализация на бюджета. Не съм желал пари и не става въпрос за пари. Не съм поставял условия за пари и не това е повода да напуснем обединението ", разгласи той. 

" Не съм платил нито една стотинка по контракти инхаус. Лъжа е, че аз съм желал тези пари, с цел да натъпча джобовете на някакви компании. Не съм желал да спра бюджета. Задкулисното внасяне на бюджета бе повода да напуснем съвещанието на Министерски съвет. В моето министерство продължаваме да работим под цялостна пара и няма да саботираме нищо ", разкри Гроздан Караджов  Гроздан Караджов Гроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 година в гр. Стара Загора. Завършва британската езикова.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР