Продължаваме промяната отхвърли днешното предложение на лидера на ГЕРБ Бойко

...
Продължаваме промяната отхвърли днешното предложение на лидера на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Продължаваме промяната отхвърли предложението на Борисов за сътрудничество след вота

" Продължаваме промяната " отхвърли днешното предложение на водача на ГЕРБ Бойко Борисов за съдействие след изключителните парламентарни избори.

По-рано през днешния ден Борисов изброи шест целта и съобщи, че всяка партия, която е подготвена да ги приема, става съдружник на неговата. " Както ги подкрепихме за изгонените съветски дипломати, за Македония и оръжието за Украйна ", напомни водачът на ГЕРБ.

Шестте целта са - 100% за диверсификация на газа от " Газпром ", таван върху цените на горивата от 2,70 лева, втората партида от ескадрилата Ф-16, 100% диверсификации на съветското нуклеарно гориво, завършек на издевателствата с цената на тока и кръгла маса за правосъдна промяна.

Тази вечер от Политическа партия дадоха отговор с декларация във Facebook:

" През последните 7 месеца господин Борисов държеше 59-те си депутати като прислужници. Те поставиха по всякакъв начин старания да препънат правосъдната промяна в България. " Не пипайте проведената престъпност - ще настане безпорядък ", дори сподели Дани Каназирева от ГЕРБ.

" Хаосът " е господин Борисов да бъде разследван за какво има златни кюлчета в нощното си шкафче. Или някогашните министри от ГЕРБ да се крият зад депутатски имунитети, до момента в който не им се повдигат обвинявания по висящите им производства в прокуратурата.

Едва откакто имаме свободна и самостоятелна прокуратура с ясно понесена отговорност от господин Борисов, в България ще има не 6, а 600 общи точки в обществото за бъдещето на енергийната диверсификация, за правовия ред и за евроатлантическото ни бъдеще. "



Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР