Продължаваме промяната няма да преговаря с БСП за съставяне на

...
Продължаваме промяната няма да преговаря с БСП за съставяне на
Коментари Харесай

Асен Василев: Не можем да правим правителство с БСП

" Продължаваме промяната " няма да договаря с Българска социалистическа партия за сформиране на държавно управление. Това съобщи пред Българска национална телевизия съпредседателят на партията Асен Василев. Причината за това е, че Българска социалистическа партия поддържа връщането на хартиената бюлетина, дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи. В държавното управление на Кирил Петков двете партии бяха съдружни сътрудници.

" Хартиената бюлетина е метод да се върне статуквото на власт - това е ключът към локалните избри. На предните локални избори имаше съвсем 500 000 невалидни бюлетини ", сподели Василев.

Според него хартиеният избор в този момент ще докара до към 190 000 недействителни гласа.

От думите на Василев стана ясно, че в партията са склонни да работят дружно с " Демократична България " за общи кандидатури на локалните избори. Днес " Демократична България " насочи сходна покана към " Продължаваме промяната ".

" Още във вечерта на изборите казахме, че ГЕРБ победиха, " Продължаваме промяната " ще бъдем градивна съпротива, което не значи да гласуваме на инат, единствено тъй като ГЕРБ са предложили нещо или някой различен е предложил нещо. Има редица тематики, по които ще гласуваме за ", сподели още Василев.

Очаквайте детайлности!

Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР