Продължаваме промяната не са успели да съберат достатъчно подкрепа за

...
Продължаваме промяната не са успели да съберат достатъчно подкрепа за
Коментари Харесай

Асен Василев връща неизпълнен мандата на президента Румен Радев

Продължаваме смяната не са съумели да съберат задоволително поддръжка за кабинет с министър председател Асен Василев. Затова той ще върне мандата на президента Румен Радев несбъднат.

По думите на Василев стана ясно, че 117 депутати са декларирали, че биха дали своят вот за кабинет на Политическа партия, единен към справяне с корупцията и правосъдна промяна. Още 4 са нужните гласове за осъществяване на мандата.

Василев отхвърли да отговори на въпроса дали биха подкрепили държавно управление, излъчено с третия мандат на президента с думите " дано не се занимаваме с хипотези през днешния ден ". Припомняме, че при връщане на първия мандат, президентът Румен Радев ще даде втория мандат на ГЕРБ, които към този момент обявиха, че мигновено ще го върнат.

На въпрос дали биха се коалирали още веднъж с Има Такъв Народ при поставените условия - без Кирил Петков и Асен Василев, Василев отговори:

" Имаме ясна стратегия, която считаме, че би трябвало да бъде осъществена. Както е споделил Айнщайн - да правиш едно и също нещо и да очакваш друг резултат граничи с полуда. Ние българите споделяме - Само простаци настъпват една и съща мотика два пъти ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР