Продължаваме Промяната“ не е обсъждала никакви имена на министри. Това

...
Продължаваме Промяната“ не е обсъждала никакви имена на министри. Това
Коментари Харесай

ПП излязоха с позиция: Не сме обсъждали имена на министри

„ Продължаваме Промяната “ не е обсъждала никакви имена на министри. Това оповестиха от партията в писмо, публикувано до медиите. 

„ Както неведнъж към този момент декларирахме, първа задача на идните през другата седмица и започващи от 23-ти ноември съдружни договаряния, е уточняване на политики по браншове и основаване на начален документ като основа за бъдещо съдружно съглашение. Никакви имена на министри , както и никакви оферти от другите съдружни сътрудници не са постъпвали. Това ще стане едвам, откакто бъдат основани общите цели и политики по браншове. Едва тогава ще бъдат търсени и най-компетентните, най-квалифицираните и най-подходящите хора, които да поемат отговорност за реализирането на тези политики ", декларират от партията.

От Политическа партия подсетиха, че изискването за поддръжка на политиката за нулева корупция е и ще остане водещо при избора на фрагментите, както и че спазването на тази политика ще бъде неотменимо обвързване на идващите министри.

„ В оставащите дни до края на седмицата, управлението на „ Продължаваме Промяната “ е напълно съсредоточено върху втория тур на президентските избори, като преглеждаме успеха на президента Радев като належащо изискване за по-нататъшните същински политически промени в страната ", споделиха още от партията.

Днес Кирил Петков и Асен Василев съпровождат президента Радев при закриването на неговата акция в Пловдив.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР