Продължаваме промяната има сериозен проблем (вече).След като две години води

...
Продължаваме промяната има сериозен проблем (вече).След като две години води
Коментари Харесай

Продължаваме партер

Продължаваме смяната има сериозен проблем (вече).

След като две години води акция с подправени фотоси, в този момент Кирил Петков твърди, че фотосите с пачки не били проблем, тъй като имало по-сериозен.

Разбира се, че има по-сериозен и то не един.

Първият е – в случай че фалшив фотоси се употребяват за удар по съперник, за какво действителни фотоси да не влязат в играта?

Вторият е – пътят на пачките от фотосите с Живко и Рашков за какво не е разследван, откакто публични сигнали за имотното положение на депутата от Политическа партия Бойко Рашков и заявените му приходи, както и невписани приходи на брачната половинка му са подадени в три държавни органа преди две години?

Третият е – Живко и Рашков ще водят ли листи на ПП-ДБ? Ако ще водят – заплащат ли си за местата с имунитет?

Четвъртият е признанието на Живко за Рашков и контрабандистите: „ Знаех, че Марин и Стефан (Димитрови – б.р.) са контрабандисти, поддържах връзки с тях от преданост към Рашков “.

Петият е – това самопризнание ще накара ли прокуратурата да образува инспекция по приходите, парцелите и контактите на Бойко Рашков, който е непроменяемо във властта отпреди 1989-а та до през днешния ден (през разнообразни партии, последната е ПП)?

Но основният е – Кой държи файлове със фотоси на висши държавни чиновници и национални избраници? Защо не ги е обявил по-рано, т.е. още при придобиването на снимковия материал?

Обяснението, че са снети от телефоните на арестуваните обвинени за контрабанда, не е задоволително, защото няКОЙ ги е пуснал на определена/и медия/и. И този няКОЙ е по върховете на властта.

Всичко това слага Кирил и Асен в сутерен. Те към този момент не желаят акция със фотоси.

Това разумно води до въпроса към няКОЙ :

Има ли фотоси с Кирил и Асен в компрометиращи обстановки?

Продължаваме с проблемите.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР